Reser till New York sommar/höstJag har världens bästa plan!
Jag tar ju studenten den 3:e juni (slipper äntligen helvetet) och jag ska sedan jobba till början utav september men sen ska jag fly till USA, New York. I två veckor, hur wonderful? Med vem är oklart än. Självklart vill jag resa med min knasiga karl! Men också en mor och dotter resa.

Headline


Hej! Ledsen för att jag inte uppdaterat något. Men dagen har varit riktigt bra! Först så shoppade jag lite (visar imorgon) och efter det gick jag till Sats och skaffade guldmedlemskap. Härligt! Nej men min mormor betalar det till mig, jag har världens bästa mormor! Sen efter det så fikade jag med Emilie på Waynés Coffé vid Hötorget. Den tjejen vill jag umgås mer med!

Det gick bra hos East Street, det förstod mig perfekt. Men jag ska jämföra lite priser. Jag säger inte här vad jag ska tatuera på sidan utav min fot. Kommer bli ruggigt snyggt! Tro mig. Gosh. Men.. Väljer mellan två texter, korta såklart. Texten på bilden vill jag ha på min kropp, och ja det är från Twilight. Men vart är frågan. Börja aldrig tatuera er för man blir beroende.

Japp, det var min dag i väldigt korta meningar. Kalla mig tråkig men jag är grymt trött. Ska ta en lång varm dusch nu och sen sova med min älskling.. ♥

26:e februari

Godmorgon! Är på ett ganska bra humör idag. Hoppas att dagen blir som jag vill. Troligtvis om jag köper med mig en grymt stor kaffe och en tidning. Time to go! Vi hörs senare ikväll antar jag. Förhoppningsvis med lite shopping. Puss!

Dagens planer:
Plugga som tusan hemma med svenska b
Till Psykologen (nej jag är inte galen!)
Efter det in till stan för att shoppa!!!
Till East Street för att höra lite priser angående min tredje tattoooo
Träffa en tjej 17.00 på Sats i Vasagatan. Hejdå löst skinn! Hej fasta spiror! (typ)
Träffa Emilie på Café 60 17.30, sjukt länge sen vi sågs! Kul! :)
SEDAN NJUTA UTAV LOVET!