Bye bye 00-talet


Vem ska jag kyssa vid tolvslaget när inte A är där?
Han jobbar natt tråkigt nog, stackars!

Hej! Vi hörs senare för nu ska jag åka och göra lite ärenden och sedan handla indigrienser till kalkonen. Ja, jag älskar att laga mat. Det är mycket på gång just nu. Nyduschad (då menar jag scrub, hårinpackning, pedikyr and so on..), målade naglar som stavas Chanel i svart, nyfönat rakt glansigt hår i ny ljusbrun färg, fräsch sminkning och min nya biega kavaj med Alexander Wang t-shirt under. Känns otroligt bra, nej jag känner mig otroligt bra.

Jag kan ju lika gärna säga hur mitt 2009 har varit - som alla andra. Detta år har varit bra. Men kunde varit bättre, så är det väll för alla? hade alltid kunnat varit bättre. Jag har fortfarande kvar min sötnos till karl (sedan 2006) sen så har jag underbara vänner och fått nya fina vänner, skolan har gått bra. Jag har insett nu på allvar vad jag vill hålla på med efter skolan - inredning. Har tagit tag i kosten och lyssnat mer på min kropp och fått mycket bättre självkänsla - och mycket bättre stil än innan som också var jäkligt bra. Mitt hår är inte längre lika kort som innan, växt som ogräs. Jag har lärt mig att gå i höga heels. Jag har vågat mer också. Kört yoga nu lite mer än ett halvår. Hjälpt en tjej i t-banan som vart grovt mobbad, stolt. Ja, det finns många saker jag kan rabbla upp. Det finns inget i detta år som gått som jag har velat ändra på. Gud så hemskt om jag ville det! En liten titt in i mitt år. Men detta år, oj så många mål jag har. Väldigt bra mål också! Men det rabblar jag inte upp nu. För jag ska duka och fixa i ordning maten. Mysigt det kommer att bli. Hoppas att ni får en underbar start på ett NYTT år! Även om jag är utan min älskling ikväll/natt så ska jag försöka ha det bra.

Ps! Jag uppdaterade bloggen runt 20.00 haha.. PUSS

Klassiska ballerinas


Från have2have

Hej på er! Idag så ska jag till min mormor och ha mysigt men först så ska jag hämta ut mina ballerinas som jag beställde förra veckan. Heeelt underbara! Jag visar imorgon såklart. Jag funderar på att träna idag också, har dragit ut på det nu i en vecka.. Inte bra. Men jag har ju lov så kan ju skylla på det hehe. Nej men, nu ska jag äta mina stekta ägg och kyckling. Har nu inte ätit rött kött på över tre veckor, stolt!! Vi hörs senare people!

H&M home spring

Lite favoriter från H&M's inredning. Gillar det, så fräscht!

Hej! Jag gillar ju som sagt vitt, bieget, puderrosa, lila och zebra i utvalda platser. Ja, fräscha fäger. Jag vill ha svalt och snyggt. Bara för det så måste jag ta kort någon dag här - hur jag menar. Servetterna var ju läckra, har örngott i just det formatet. Som nu inte finns längre tråkigt nog. Nej nu ska jag städa undan och sedan baka. Visar er senare vad det blev! Puss