Dålig uppdatering, jag vet.
Denn grymt snygga sko, som finns längre ner i bloggen klickade jag hem nyss. Det kommer att bli så sjukt snyggt att ha mina bruna fötter i dem när solen bröjar lysa i vår med svarta naglar. Jag verkligen är kär. Åh vad jag längtar tills de kommer!

Lördag & superpigg

Hellu! Hoppas allt är bra med er? Jag hann inte blogga igår som ni kanske såg, men nu idag så är jag ledig. Igår så var det en lång dag i skolan, sen efter det en tripp inne i stan till åtta. Sen där efter så höll jag på med hårfärgningar mm. Det har var en riktigt mysig kväll! Nåja, idag så vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra. Slöa låter som en perfekt idé - låter det tråk? Inte för mig. En bra film, massvis med onyttigt samt en hel del läsk. Mums! ;D haha! Nu ska jag äta en lång lunch för jag vaknade för ca 30 minuter sen. Denna helg fick bli väldigt lat!


Min sötnos Sigurt ska jag hälsa på imorgon. Världens bästa kisse <3

Shoppingdag bokad
Idag så bestämde jag mig för att jag ska skämma bort mig själv riktigt ordentligt imorgon. Efeter skolan så ska jag in till stan för en shoppingrunda. Jag måste som sagt ha nytt smink, och Chanel är verkligen bäst när det gäller makeup. Det är iaf så för mig. Ska köpa deras nagellack i svart, puder och samt något läppstift. Ja, kolla in bilden så förstår ni vad jag menar. Sen lite nya toppar och småsaker som man alltid behöver. Gina har ju fått in så sjukt mycket fint, man vill liksom ha allting på samma gång men det går ju inte. Men inlägget längre ner så ser ni ett par underbara skor. Dom ska jag köpa in från Internet så snart som möjligt. Fasen vad jag älskar skorna, har nog aldrig varit så besatt förut av ett par skor. Och då är det illa. / PUSS A