ValborgGodmorgon
!
Vilken dålig uppdatering men jag var faktiskt upptagen igår helatiden så jag hade faktiskt ingen tid med bloggen. Nåja, nu är jag här såklart! ;) hehe.. När det gäller valborg så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra och det är faktiskt första året. Men lite överskattat är det nog, liksom det känns som att det är en bortförklaring över att supa sig full och vara allmänt oartig. Man kan ju hålla sig på en flummig nivå iaf. Så jag får väll se hur dagen ser ut senare ikväll. Umgås med M och F kanske och sen Andrue såklart senare mot kvällen. Anyway, nu så ska jag fixa en god frukost och äta i solen med en ny inredningstidning. Låter som en bra start på dagen!

Saker jag måste göra idag efter frukosten:

•  Iväg och träna yoga
•  Sola efteråt
•  Äta lunch med mormor
•  Sen efter det antingen hem till älskling eller någonting annat. Måste diskuteras!

- Vad ska ni läsare göra ikväll? :)

23.05 UPDATE!
Jag förmodar att jag är den enda utav miljarder som inte dricker ikväll. Jag orkar verkligen inte idag och tycker det bara är överdrivet en aning. Anyway så nu sitter jag och växlar mellan en geishas memoarer och the notebook. Båda filmerna är helt fantastiska. Så vem tackar inte nej till en hemmakväll med popcorn och tjugo lite fanta? ingen haha. Nu ska jag fortsätta att se filmen/erna och vänta på älskling min som kommer hem snart. Tomt utan honom ju och hatar hans nattpass.. / PUSS A

090428Hello! Idag så är det verkligen en sån där sov-dag. Jag har sjukt ont i huvudet och vill bara ligga ner, rätt konstigt eftersom att jag var superpigg tidigare idag. Tänkte åka in till stan och möta F för fika men jag avbokade. Får bli någon dag nästa vecka istället. Anyway, nu ska jag göra té och sen lägga mig ner och titta på The City och fixa pedikyr. Ja ni vet sånt man gör när man är på detta konstiga humör. Usch! Men jag blir nog piggare senare idag. Hoppas älskling kommer hem med lite mörk choklad.. Tror ni?

BLOGGPAUS IMORGON!

/ A

M

Hej babes! Sorry för dålig uppdatering. Men som sagt, jag var ju hemma hos mig igår och det var rätt så mysigt. Vi fick till bänken på rätt ställe och allt är nu i sin ordning. Äntligen! Så vad blir mitt nästa projekt? Funderar på att sy ett par riktigt snygga gardiner. Nåja, så nu ska jag städa undan lite sen ÄTA. Jag hungrar ihjäl!! Helt sjukt hur man kan vara så hungrig haha... Det blir grillad kyckling med marinad och jasmin ris och sen efter det en smarrig efterrätt. Mysigt det blir i solen med Andruue boy. Hih! ;D Nej men imorgon så får ni ju se på mer roliga inlägg. Kul att ni gillade bilderna i inlägget längre ner för det är verkligen mitt älsklings område, förvånad? haha.. Sängen ska jag hitta - och såklart köpa! Heeelt utan tvekan, hehe..