Ashley Olsen, en av mina insperationer!

Hon är alltid så snygg privat!!

Hoppas att ni har haft en supertrevlig dag för det har jag. Jag och baby åkte till Skärholmen först för att titta in på Bolagret och jag köpte ett supersnyggt julpapper - röd bakgrund sen röda design mönster i sammet. Skitsnyggt, såklart man ska få vackra paket från Alexandra ;) hehe. Sen så åkte vi till Ikea och när vi var där så mötte vi min mamma och mormor och handlade lite och tittade lite på olika saker som jag ska ha i mitt rum sen. Jag har många projekt på gång, och nu så har vi badat tillsammans och haft det supermys och kommer ha det kvällen framöver också hoppas jag. Nu ska vi se fiiiilm, puss!

Stress

Godmorgon sockertoppar! Just nu så har jag lite bråttom för jag skulle igentligen vara i stan nu och träffa en tjejkompis, hur dålig kan man igentligen vara på att komma i tid? Haha så jag tycker synd om henne som har mig som kompis. Nejdå. Tur att Waynes har Internet där och som gör cafét ännu bättre än vanligt. Jag skulle också tränat idag och hur tror ni att det gick? Inge vidare alls.. Men då får det bli av nu ikväll, det måste bli av!

Sen ska jag träffa mamma strax efter Maries och min långa fika och bestämma vad vi ska köpa på Ikea imorn. Jag älskar verkligen att gå runt där. Hur kul som helst. Nåja. Alla har väll hört att snön ska komma i helgen. JAG ÄLSKAR SNÖ!  MEN det är just en sak som är ett ganska stort problem.. Min vinterjacka är inte fixad än. Hoppa den blir klar snart. Nu måste jag springa till tåget och hinna köpa en chailatte, vad ska ni göra för skoj idag då? :)

XOXO/ A

Lyxigheter för sitt ego

Javisst, nu när mitt höstlov är mitt i fokus så ska jag och en tjejkompis till ett mysigt spa i Gamla Stan här någon dag i veckan. Jag känner att jag skulle behöva det för nu när det är höst och snart vinter så blir min hy alltid så torr och burrig. Kommer kännas superskönt. Sen så har min träning kommit igång också, allt börjar komma till sin rätt nu. Jag skulle igentligen ha tränat idag men eftersom att jag hade bodypump igår med en liten grupp tjejer på Sats vid sergel (Hötorget) som passade mig perfekt så vart det inget. Men imorn då blir det av! Jag ska försöka att träna 3 ggr per vecka och komma i toppform som inte kommer att vara så svårt eftersom att jag redan har en bra form. Nu lät det väldigt egenkärt, but thats me - like it or not!

Just nu så sitter jag hos min mormor och dricker en frukt smoothie (mango sorbet och frysta hallon + äppeljuice) och tittar på gamla top model avsnitt från säsong 5 och väntar på skjuts hem för att sen packa på nytt och åka till min pojkvän. Jag haft det riktigt trevligt här hos min mormor, hon är som sagt bäst. Hon och jag ska åka till IKEA nu på torsdag eller fredag nu som kommer. I need it!


Chanel har superbra produkter och ja, det är dyrt. Men det är också värt det! Jag har provat ansiktkrämerna och mask, min hy vart suverän.