Resultatet


En liten tjuvtitt!

Jag är verkligen galet nöjd med frisyren. Tur det eftersom att hon fönade det helt mongo, trodde jag skulle dö. Men det är propert och stilrent och jag verkligen älskar att det fortfarande är snyggt när jag tar håret bakom ena örat. Classy!

VALBORG

Idag är det en bra dag, eller det är en underbar dag ute. Jag ska snart på en powerwalk ute i skogen med musiken i högsta hugg. Tror ni jag vågar gå ut i skogen själv? det är frågan haha.. Jag väntar också på svar från karln min om vad som händer idag, om vi ska ses på dagen i stan eftersom att han jobbar natt idag - jag får inte glömma min mössa då givetvis. Men annars så ses ju han och jag imorgon. Jag ska heller inte ut ikväll som vissa tydligen vill att jag ska, men nej. Kvällen då alla goes all in 100% överallt. Usch det lockar inte mig! Jag tycker faktiskt att valborg ska vara mysigt med familj/vänner/pojkvän och äta god mat och njuta av att våren knackar på dörren. Det ska jag göra, kommer bli mysigt. Nog om det.

Nu ska jag ringa Andrue och efter det ut i härliga naturen för träning. ♥

NEW

Förlåt! Riktigt kassa bilder från min iPhone.. Kameran är död + att jag är hos mormor min. Dagen har varit bra och mycket trevlig. De få timmarna som varade i skolan gick snabbt och efter det så träffade jag min vackra mamma. Fick nytt smink utav henne och ni minns väll creme blushen? Behövdes! Sen köpte jag ett sött diadem, lovely till min page. Sen underkläder i helt underbara färger. Vi får inte glömma jackan från Sonia Rykiel som kom i ett paket. Fab till jeans!