Pinupp känsla!


Om du aldrig köpt ett vackert nattlinne som endast är för att behaga dig själv och din egna möjlighet till kvinnlighet - anser jag att du bör göra det. Kvinnliga nattlinnen i skira tygval, med spets och fina detaljer är inte alls till för att skänka männen ögongodis. Snarare är det en hyllning till dig själv för att du faktiskt älskar att vara kvinna och ser varje möjlighet till att få klä dig fint. Även om du bara strosar omkring hemma själv.
Håller ni med mig or not?


Såklart att jag tittar på Mad Men. Inspiration på högsta nivå. Jag har alltid älskat att klä mig fint eller vackert under. Liksom, underkläderna är ju också grymt viktiga. Det jag vill få fram är att vackra underkläder gör det lilla extra. Killen blir garanterat också glad!

KM


Absolut det snyggaste omslaget på Kate Moss. Fotade i affären.

Dagens humör: Glad!
Dagens mående: Frussen, men vem är inte det?
Dagens borde: Plugga PA
Dagens frisyr: Välfönat och luktar Hubba Bubba...typ.
Dagens smink: Bronzing powder, mascara och läppglans.
Dagens klädsel: Casual
Dagens planer: Hem till min älskling och mysa ;-)
Dagens materiella vill ha: Ipad
Dagens längtan: VÅREN! VÄRME tack..
Dagens märkligaste: En tjej kom fram till mig och började snacka och sa att hon kände mig, men vem var hon? ;s Ingen jäkla aning haha.
Dagens fundering: Gud, alltså.. Jag funderar på typ 1200000000 saker på en dag.
Dagens beroende: Pussar ♥
Dagens produkt: Får nog bli mitt läppbalsam som luktar och smakar jordgubb. Såå bra!

Hilfiger kan det


Tommy Hilfiger's tygskor är ju helt underbara! Har spotify på högsta volym och mascaran i snabbaste hugget. Snart blir det in mot stan för shopping. Puss