Första advent babes

Godmorgon! Idag så blir det mycket som kommer att hända. Just nu så sitter jag hos älskling men ska snart hem för att fixa lite julpynt, bara lite grann. Jag ska fixa mina nya gardiner som jag har beställt samt min vackra (stora) julstjärna i svartvitt. Sjukt snygg. Sen vid fyra så kommer mormor förbi på advent fika, mys. Sen ska jag fixa mina nya kuddar som jag har beställt hem också som är i zebra mönster som kommer att vara uberheta till mitt överdrag. Jo, jag ska visa senare. ^^ Satt det ären liten del av denna dag som redan är lite sen. Så nu ska jag slänga i mig någon frukost sen dra mig hemmåt.


Ett tips för er som ska baka lussebullar! Ha i kesella i degen, dom blir garanterat fluffigare och håller mer. Blir inte lika snabbt torra, för er som inte vet. ;)

29/11

Helloj! Idag så har det varit en typisk slappdag. Jag har bara legat och inte gjort någonting alls, dessutom så gick jag och la mig sjukt tidigt igår som var runt 24.00 då jag blev klar med älsklings rum och hans jäkla julstjärna som tog hundra år innan jag blev klar med. Hah :p Så vad hat ni gjort idag?

Här är min mobil (äntligen) väntade på den i tre dagar..

En förväntansfull dag..

Hej gott fok! Min uppdatering har verkligen varit den sämsta men jag lovar, den ska förbättras. Idag så har jag för det mesta bara väntat på att min mobil ska komma. Hela jäkla dagen har jag väntat, men sen senare runt sju så sa dom att mobilen kommer att komma runt 12 imorgon. HM kul! Väntat i onödan men men.. Så imorgon får jag min älskling som jag fick i "för" present av min mamma. Gullig hon. Den bästa julen ever, ska både få en laptop och en mobil av henne. Nåja, så denna dag har varit en lång och förväntansfull dag. Men nu är jag äntligen hos andrue och kopplar av, men jag måste ju sova snart också för ska hinna vara i täby centrum runt 12.00 plus att jag ska träna pilates inne i stan. Jag älskar pilates,så underbart skönt - efteråt. Jag älskar att känna att man har gjort någon nytta. Eller vad tycker ni? Vad är eran träningsmetod?

Så mobilen
som jag ska ha finns i två olika färger: svart och metallic rosa (som då jag ska ha). Om man ska ha en rosa så måste man oftast beställa eftersom att just den rosa inte finns i så många exemplar som den svarta, socker söt. Jag älskar touch, men ska jag då behöva ha kvar min Ipod Touch? Nja..Hur har eran dag varit? :)