Stress

Hej sötnosar!

Man kan nog inte vara mer stressad än mig just nu. Jag panikpackar min träningsväska och ska springa till bussen snart. Jag ska möta Marie i stan för ett hårt träningspass. Kommer bli trevligt, så tråkigt att träna själv. Jag känner nästan inga som har Sats träningskort bara feelgood. Typ. Men men och sen efter det så ska vi åka till Gamla Stan för att svara på några frågor angående deras historia, inte så värst kul. Och slutligen ta en mysig fika, efter det så har min babe slutat jobbet så då ska vi hemmåt mot honom. Japp, det var min dag i en liten liiten mening. Ha det så bra så länge så hörs vi senare! :)

BLOGGPAUS!

Hello beautiful.Så otroligt snygg & vacker! Synd bara att hon har bytt till slampstilen, vilken besvikelse. Nu idag så ska jag bara ligga i sängen och bara lata mig. Inte göra någonting alls, eller jo! Ska plugga näthandel B men inget annat. Det får bli träning imorgon för min hosta tar död på mig. Så jobbigt, hatar att vara halv sjuk. Och ni missar väll inte programmet om Britney Spears 22.35 på 4:an? Inte jag iaf. Kul att hon verkar må bättre! Nu ska jag käka, PUSS!

(19:27) Uppdatering: Nu sitter jag och tittar på Narnia som precis har börjat. Jag älskar den filmen, eller.. Jag älskar typ alla "Disney" filmer. helt underbara. Wellwell, så nu ska jag bara poppa popcorn sen är allting på sin plats. Väntar bara på att älsklingen kommer hem. Så sjuukt tråkigt och vara själv i hans säng. Buhu! Och varför ska det vara så svårt att köpa en julklapp till sin mamma? jobbigt. Men sen efter det så är jag rättaresagt klar! Riktigt skönt.

Moi love Friis & Company.

Hellio! Just alldiles nyss så städade jag klart hos baby. Så nu är det städat och fint, skulle dock behöva städa mitt rum också en aning.. Kartonger hit och dit samt massvis med julpapper över hela golvet. Hm snyggt? ;o Nåja, nu ska jag bara ta det lugnt och slappa efter min långa dag - eller inte i skolan. Men annars så har det varit segt. Var i stan i ca tre timmar och gick runt och letade efter en snygg väska. Men jag var så dum för liksom varför inte titta hos Friis & Company? De har faktiskt sjukt fräscha väskor - i väldigt vääldigt bra priser. Så jag gick dit och hittade direkt en väska som jag ville ha och hittade till och med ett par lågskor som jag har letat efter i ett bra tag. Jag är verkligen nöjd. Men inte mina fötter haha :p jaja nu ska jag inte tjata utan jag ska lägga upp bilder. Men en varning! .. Väskan får ni se senare dock för kameran dog mitt i allt. Men nu ska jag iaf försöka sova om det nu går med upprepande hosta ååh ;/

Sleep well babes!

  • Skor från Friis & Company 600 kronor
  • DKNY plånbok från NK 680 kronor