Cleant

 
Snyggt uppsatt, glansigt hår, svart kavaj + vit enkel t-shirt, stilrent.
Helt perfekt, såhär vill jag se ut en sval kväll eller i höst!

Well, it's just a dream

 
Hej snyggingar! Sitter på balkongen och steker till 100% med Spotify i högsta hugg. Självklart att man måste få lite färg innan Milano (vill ju inte lysa). Jag sitter också och spanar in hemnet och hittar riktiga klipp till lyor. Åh! Att man inte kan ha ett heltidsjobb just nu. Men snart händer det, absolut. Min dröm är att ha en lägenhet som liknar bilden ovan. Högt i tak, detaljerna i taket, de stora fönstrerna och mycket mer. Ja, kanske inte prickigt. Men ni förstår nog. Mina krav är skyhöga, kanske lite väl höga? Man kan ju också renovera själv.
 
Sen runt 15.38 så ska jag åka in mot stan för att möta älskling. Jag måste förbi Zara och NK för att spana efter lite kläder som jag ska ha där nere. Vill ha en skjorta, Ralph Lauren har fina. Jag återkommer med bilder! PUSS!

Speedy 35'

Ni anar inte hur sugen jag är på att köpa mig en LV "Speedy-bag" i monogram givetvis. OM det händer så kommer det att ske i juli, men då ska man kanske ta väskan istället för stövlarna? Men jag vill ju ha båda. Vilket stort problem, right? Haha.. Men jag får se hur jag gör. Väskan kostar runt 4 500 kronor. Imorgon ska jag förbi och spana in väskan samt en skjorta som Andreas har spanat in till mig, inte många killar som gör. Jag behöver verkligen en snygg skjorta att ha i Milano. Men innan allt detta imorgon så ska jag steka i solen. Behöver färg!