Fullspäckad dag med inredning & planering

Jag sitter i soffan vi köpte. Riktigt skön! Konstigt ljus så färgen stämmer inte..

Jisses! Jag och mamma har haft en riktigt bra dag. Vi träffades på förmiddagen sen gjorde vi lite ärenden. Sen efter det så åkte vi till Heron City för att leta efter soffa hos Mio. Vet ni vad? Vi hittade en! Helt underbart snygg. Bilder kommer upp sen när den är klar i lägenheten. Den är mörkgrå, ett riktigt snyggt och grovt tyg. En stor bäddsoffa med divan, rymmer kanske 7 personer. Sen också så fick jag en säng + sängstomme. Precis den jag ville ha också. Så imorgon ska vi köpa en tv och det lutar mot 42 tum. Sen har vi också annat på gång. Det är mycket nu. LOVE IT! Anyway! Måste kolla upp med IKEA om hemkörning. Vi hörs senare. Väldigt mycket inredning just nu. Ni får ha tålamod! ;)

1:a advent

Kom nyss in hos killen helt GENOM frusen.. Jag och mamma har varit på Ikea idag men vi väntade på bussen i ca 50 minuter när det var -11 ute. Inte direkt kul. Men en annan nyhet som är rolig är att vi hämtar nycklarna till lägenheten nästa helg eller kanske tidigare. Awesome! I veckan ska jag köpa tapet och lite annat smått. Så det blir mer inlägg imorgon, är helt slut nu. Behöver värme..
 
Ska också dricka lite julmust och mysa. Det är ju faktiskt första advent. Julen är min absoluta favorit bland alla högtider. Kommer självklart visa bilder från mitt nya rum senare. Nu: varm dusch.