Måndag, äntligen!

Nu är den äntligen en ny vecka. Ni kanske undrar varför jag vill ha måndag? Det är hemligt! Eller, allt är fortfarande lite oklart just nu. Jag ska ringa Björn Axén och boka ett möte och nej jag ska inte klippa mig.. Vad kan det vara? Jag säger bara en sak. ÄNTLIGEN! Åh mitt liv kommer vara på topp konstant + helt nya utmaningar. Sen ska jag också göra lite andra ärenden..
 
Jag kommer självklart att berätta för er när det är läge. Hoppas på ett besök/möte nu i veckan, snarast. Well, nu blir det frukost för mig. Sen ska jag nog åka hem. Får se hur jag gör för har inte varit hos Andreas ett tag. Känner att 2012 kommer bli mitt år. Definitivt!

Underbara lördag

Hej finisar! Gör ni? Själv sitter jag och målar naglarna i den där perfekta röda färgen aka Chanel. Galet hur fräsch och snygg man känner sig i rött nagellack. Varit och storhandlat med mamma, bara jag som älskar att fylla kylskåp? Då man vet att allt finns. Haha.. Töntigt jag vet! En till sak som jag älskar är att mamma ska på kryssning nu i början utav mars och gissa vad hon ska köpa till mig? Escadas nya Taj Sun. Underbart! Well, ska börja städa och sen äta. Ikväll ska jag ta det lugnt. Men ska också åka en snabbis till Märsta med mamma för att sola i 20 minuter. Ja, en myskväll.