1:a adventSå nu är mitt rum helt perfekt, eller.. Nästan. Det som är kvar att fixa är tapet. Måste verkligen hitta en snygg tapet som är min stil eller annars så köper jag likadana rullar som jag hade i mitt förra rum. Det var min stil. Svart med silver/gråa mönster men jag är lite sugen på biegt och vitt. Men nej, svart passar mig. Julstjärnan är uppe och mitt rum är cleant. Ska försöka ta en bättre bild senare OM jag orkar, iPhone har sämst kamera..

Så det är 1:a advent idag. Det är helt sjukt vad tiden rinner iväg och jag som aldrig glömmer saker gjorde det idag. Sofi Fahrmans signering i Åhléns City idag, hur kunde jag glömma? så besviken på mig själv. Aja, finns väll flera möjligheter hoppas jag. Hoppas. Hon är ju min svenska stilikon.. Någon utav er som fått en Elsas Mode signerad utav självaste författare? Later

Please santa claus?

Här hittar ni snyggingen för 5 995 kronor!

 

Acne har gjort den mest snyggaste skinnjackan ever. Åh ge mig bara! Först såg jag jackan på Jennies blogg på Glamours hemsida men hon har den i brunt, svart ska det ju vara. Ja man får väll fantisera att man har en sån haha.. Nej men om den hade kostat runt ca 3500 hade jag inte bangat. Vad tycker ni?

 

Idag så ska jag storstäda och sedan sätta upp julstjärnan i fönstret hos min älskling. Jag ska dock göra det imorgon hemma hos moí. Älskar alltid när man tar fram alla advents saker, det blir en sån hög mysfakor! Funderar på att baka också och ja, nu är jag frisk. Äntligen liksom! Vi hörs senare gullungar puss!

C.G gör konsten vacker


Det är ingen nyhet att jag gillar Carolina Gynnings konst.

Godmorgon!
Hoppas att jag frisknar till idag för ingen vill ju vara sjuk på en fredag. Såg nyss klart på Jennifer's Body och det var ingen höjdare direkt, Megan Fox ser bra ut men inget mer enligt mig. Anyways! Vad jag ska göra idag? det jag brukar när jag är sjuk: ta ett bubbelbad, pedikyr och det som hör till, frukt-frossa, True Blood maraton och vila med laptopen i knät.

Ni anar inte hur mycket jag vill ha denna skapelse, helt underbar. Bilden är klippt men den skulle passa så perfekt i mitt rum så jag bara vill svimma. Helt galet hur en konst kan passa så bra. Jag har en mixad stil i mitt rum. Ganska svårt att säga exakt hur det är men jag mixar gustavianskt med modernt. Jag har unika inredningsdetaljer och jag har verkligen inte rörigt i mitt rum. Har en Gustaviansk stol som jag målat i svart med zebramönstrad dyna. Hur snyggt? jag älskar den. Brevid stolen skulle tavlan passa p-e-r-f-e-k-t-! Keep dreaming typ. Nej nu ska jag klä på mig och dra mig ner mot centrum, måste ha frukt, marabou och te.  Har någon utav er smakat vitt te? och vad tycker ni? puss på er!